ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СЕЛЕКЦІЙНИХ ІНДЕКСІВ ДЛЯ ОЦІНКИ ВІДГОДІВЕЛЬНИХ ЯКОСТЕЙ СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ - Коваленко, Б.П. (Інститут тваринництва, 2004)
Наведено результати оцінки відгодівельних якостей свиней різних генотипів та рекомендації щодо використання селекційного індексу.
Keywords: свинарство; індексна селекція; відгодівельні якості; генотип; розведення