РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧА СИСТЕМА ВИДАЛЕННЯ СТОКІВ ПРИ ПРОМИСЛОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ СВИНИНИ - Піскун, В.І. (Інститут тваринництва, 2004)
Наведено результати досліджень фрагмента удосконаленої самопливної системи видалення стоків з донним шибером та біоенергетичної оцінки удосконаленої та базової систем видалення стоків. Доведено доцільність використання удосконаленої самопливної системи безперервної дії з донним шибером.
Keywords: видалення стоків; системи; комплекс; біоенергетичні витрати