ВИКОРИСТАННЯ КАРОТИНУ ЛЮЦЕРНОВОГО ТРАВ’ЯНОГО БОРОШНА З РІЗНИМ ТЕРМІНОМ ЗБЕРІГАННЯ В ГОДІВЛІ ПОРОСЯТ-СИСУНІВ - Берестова, Л.Є. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті викладено результати дослідження ефективності використання каротину трав’яного борошна різних термінів зберігання на поросятах-сисунах.
Keywords: поросята-сисуни; трав’яне борошно; термін зберігання; β-каротин; годівля поросят