ГІСТОЛОГІЧНА БУДОВА ШКІРИ СОКІЛЬСЬКИХ ЯГНЯТ З РІЗНОМАНІТНИМИ ВІДТІНКАМИ СМУШКУ - Золотарьова, С.А. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті наведено результати досліджень шкіри новонароджених сірих ягнят сокільської породи з різними відтінками смушку.
Keywords: смушок; епідерміс; будова шкіри; фолікули