ОБҐРУНТУВАННЯ ОПТИМАЛЬНИХ КОЛИВАНЬ ЖИВОЇ МАСИ ТЕЛИЦЬ ПРИ НАРОДЖЕННІ В МЕЖАХ ОДНІЄЇ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ГРУПИ - Антоненко, С.Ф.; Гончаренко, Л.В. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті подано результати досліджень впливу живої маси телиць при формуванні технологічних груп на їх продуктивні, етологічні та економічні показники.
Keywords: телиця; технологічна група; жива маса; інтенсивність росту; етологія; собівартість