НОВІ МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ОЦІНКИ АНАТОМОМОРФОЛОГІЧНОЇ БУДОВИ ГРУБИХ КОРМІВ - Гноєвий, В.І.; Зубрич, О.С. (Інститут тваринництва, 2001)
Використано електронно-скануючий мікроскоп для дослідження анатомоморфологічної будови соломи озимої пшениці.
Keywords: елекронно-скануючий мікроскоп; анатомо-морфологічна структура