ЗВ'ЯЗОК МОЛОЧНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ З ПОКАЗНИКАМИ ВІДТВОРНОЇ ЗДАТНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОГО ВИКОРИСТАННЯ У КОРІВ ЧОРНО-РЯБОЇ ПОРОДИ - Кальчук, Л.А.; Пелехатий, М.С. (Інститут тваринництва, 2001)
Проаналізовано зв’язок молочної продуктивності з показниками відтворної здатності та господарського використання у корів чорно-рябої породи різного походження
Keywords: чорно-ряба порода; лінія; генотип; сервіс-період; сухостійний період; міжотельний період; вік при першому отеленні; відтворна здатність; молочна продуктивність; лактація