БІОТЕХНОЛОГІЯ ВИКОРИСТАННЯ ТВАРИННИЦЬКИХ ВІДХОДІВ - Грицаєнко, Л.В. (Інститут тваринництва, 2003)
Показано, що біотехнологія переробки продукції тваринництва включає комплексне застосування біореактора, ротаційного очищувача стоків і обладнання для відбору черв’яків.
Keywords: біоконверсія; біогумус; біореактор; гній; ротаційний очищувач стоків; червокомпост