МЕТОДИКА ОЦІНКИ РОБОТОЗДАТНОСТІ КОНЕЙ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ В КЛАСИЧНИХ ВИДАХ КІННОГО СПОРТУ - Бондаренко, О.В. (Інститут тваринництва, 2002)
У статті подано нову методику оцінки спортивної роботоздатності коней верхових порід. За розробленою методикою проведено порівняльну оцінку результатів виступів коней в змаганнях з конкуру та триборства.
Keywords: кінь; спортивна роботоздатність; конкур; триборство; бальна оцінка