АМІНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД М’ЯСА ПЕРЕПЕЛІВ ЗАЛЕЖНО ВІД РІВНІВ ПРОТЕЇНУ У КОМБІКОРМІ - Слободянюк, Н.М.; Столюк, В.Д. (Інститут тваринництва, 2004)
Вивчено амінокислотний склад великого грудного м’язу перепелів за різних рівнів обмінної енергії та сирого протеїну в комбікормі. Встановлено, що зростання рівнів годівлі птахів позитивно впливає на біологічну цінність м’яса.
Keywords: перепел; протеїн комбікормів; амінокислотний склад м’яса