ПРОБЛЕМА ГЕТЕРОЗИСУ ТА її ВИРІШЕННЯ В УМОВАХ ТОВАРНОГО ГОСПОДАРСТВА - Коваленко, Б.П. (Інститут тваринництва, 2002)
Наведено приклади отримання ефекту гетерозису за основними господарсько- корисними ознаками свиней при схрещуванні та гібридизації.
Keywords: свині; схрещування; гібридизація; гетерозис