ВЗАЄМОЗВ´ЯЗОК ТРИПТОФАН-ОКСИПРОЛІНОВОГО СПІВВІДНОШЕННЯ В НМС З РЯДОМ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ЯЛОВИЧИНИ - Россо, Л.М.; Варчук, С.С.; Снєгур, Ф.М.; Батир, Ю.Г. (Інститут тваринництва, 2004)
У роботі викладено дані про співвідношення білків м'язової і сполучної тканин у найдовшому м'язі спини 3727 голів молодняку великої рогатої худоби в залежності від статі та породи.
Keywords: яловичина; білково-якісний показник; кореляція; регресія