МОРФОЛОГІЧНІ ТА ХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЯЄЦЬ КУРЕЙ РІЗНОЇ СЕЛЕКЦІЇ - Пустова, Н.В. (Інститут тваринництва, 2005)
Вивченні якісні та кількісні ознаки продуктивності птиці закордонної селекції. Наведені показники морфологічного та хімічного складу яєць курей різних кросів зарубіжної селекції в умовах птахофабрики зони Поділля.
Keywords: маса; кроси птиці; яйце; жовток; білок; морфологічні; хімічні показники