ЗАПЛІДНЮВАНІСТЬ “ПРОБЛЕМНИХ” КОРІВ, ОБРОБЛЕНИХ МЕТОДОМ ГІДРАВЛІЧНОЇ АКУПУНКТУРИ - Логвіненко, В.І. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті пропонується новий метод профілактики післяродових ускладнень і стимуляції статевої функції корів шляхом гідравлічної акупунктури.
Keywords: гідравлічна акупунктура; корова; рефлексостимуляція; запліднюваність; рефлексотерапія; безплідність