ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГЕНЕТИЧНОЇ СТРУКТУРИ ПОПУЛЯЦІЙ СВИНЕЙ ПОРОДИ ЛАНДРАС ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА “КЕГИЧІВСЬКЕ” ТА ООО “АПК “ДОНЕЦЬКИЙ” - Мєлкова, Ю.Е. (Інститут тваринництва, 2002)
У статті наведено дані вивчення генофонду свиней породи ландрас Харківської та Донецької областей.
Keywords: алель; генотип; генетична мінливість; генофонд