ВПЛИВ ПОКАЗНИКІВ БІЛКА МОЛОКА КОРІВ-МАТЕРІВ НА АНАЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ЇХ ДОЧОК - Осипенко, Т.Л. (Інститут тваринництва, 2006)
У статті викладено результати впливу показників вмісту і виходу молочного білка корів матерів на аналогічні показники їх дочок. Встановлено, що з підвищенням вмісту білка і виходу молочного білка у корів матерів відповідні ознаки дочок також збільшуються. Найвищий зв’язок між продуктивністю матерів і дочок має місце при розгляданні тварин високого рівня продуктивності.
Keywords: вміст білка; корова; молоко; молочний білок; ступінь впливу