ПОВЕДІНКА ЛОШАТ ЧИСТОКРОВНОЇ ВЕРХОВОЇ ПОРОДИ У ПЕРШУ ДОБУ ПІСЛЯ ВІДЛУЧЕННЯ - Мирось, В.В.; Ковальова, Т.О. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті наведені результати вивчення поведінки молодняку коней у першу добу після відлучення від матерів при застосуванні різних систем виховання їх на протязі підсисного періоду .
Keywords: лошата; підсисний період; відлучення; етологія; хронометраж