БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ КРОВІ СВИНОМАТОК ПРИ ТКАНИННО-ГОРМОНАЛЬНІЙ ПРОФІЛАКТИЦІ ПІСЛЯРОДОВИХ ЗАПАЛЬНИХ ПРОЦЕСІВ СТАТЕВИХ ОРГАНІВ - Харенко, М.І.; Чекан, О.М. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті описані зміни біохімічних показників плазми крові при застосуванні тканинного препарата ПДЕ при післяродовій патології у свиноматок.
Keywords: тканинний препарат; свиноматки; патологія післяродового періоду; ендометрит