ДЕЯКІ БІОХІМІЧНІ ПОКАЗНИКИ ОБМІНУ РЕЧОВИН У КОНЕЙ РОСІЙСЬКОЇ РИСИСТОЇ ПОРОДИ - Осадчий, С.А.; Гопка, Б.М.; Павленко, П.М. (Інститут тваринництва, 2002)
Наведено результати досліджень по виявленню певних біохімічних показників у коней російської рисистої породи в залежності від їх тренованості.
Keywords: російська рисиста порода коней; обмін речовин; тренованість