ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНОГО ПРЕПАРАТУ “БАЙКАЛ ЕМ-І-У” У ГОДІВЛІ ТЕЛЯТ - Гноєвий, І.В. (Інститут тваринництва, 2005)
Досліджено вплив комплексу мікробіологічних культур-симбіотів корисної дії “Байкал ЕМ-І-У” у годівлі телят 5-9-місячного віку. Встановлено, що цей препарат має позитивний вплив на середньодобові прирости телят, але характер його дії не є довготривалим  2-3 тижні.
Keywords: телята; дисбактеріоз; мікробні препарати; годівля; інтенсивність росту