ПЛАНУВАННЯ ГЕНЕРАЦІЙНОГО ПРОГРЕСУ В СТАДАХ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ - Китаєва, А.П.; Алуї, Р.А. (Інститут тваринництва, 2003)
Вивчена ефективність використання розрахунку генераційного прогресу при плануванні продуктивності молочної худоби. Встановлено, що запропонована методика розрахунку генераційного прогресу більш ефективна, ніж традиційна
Keywords: селекція; планування; генераційний прогрес