ЕНЕРГЕТИЧНИЙ ПІДХІД ДО ВИЗНАЧЕННЯ В ОНТОГЕНЕЗІ БАЖАНОГО ТИПУ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ - Єфіменко, М.Я.; Подоба, Б.Є.; Чернякова, Н.Є.; Голубчук, Ю.І.; Заблудовський, Є.Є.; Пилипчук, Ю.В. (Інститут тваринництва, 2001)
Розглянуто методи оцінки ремонтного молодняку молочної худоби за характеристиками росту та імунобіологічної реактивності. Встановлено можливість визначення генетичного потенціалу молочної продуктивності великої рогатої худоби в ранньому віці.
Keywords: онтогенез; велика рогата худоба; генотип; імунобіологічна реактивність; прогнозування продуктивності