ДО ПИТАННЯ КРОСУВАННЯ ЛІНІЙ ПРИ ЧИСТОПОРОДНОМУ РОЗВЕДЕННІ СВИНЕЙ - Россоха, Л.В.; Россоха, В.І. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті розглянуто проблему використання кросування ліній при удосконаленні заводських стад племінних свиней.
Keywords: поєднуваність; лінія; родина; кроси