ВПЛИВ ГЕНОТИПУ СВИНЕЙ НА БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ЖИРОВОЇ ТКАНИНИ - Стрижак, Т.А.; Карпенко, О.А. (Інститут тваринництва, 2006)
Проведено порівняльну характеристику технологічних властивостей і харчової цінності жирової тканини свиней у залежності від біохімічних показників, та досліджено ефективність різних породних поєднань. Подано рекомендації щодо використання кнурів-плідників породи ландрас у промисловому схрещуванні і гібридизації для покращення продуктивних ознак товарного молодняку свиней.
Keywords: жирова тканина; підшкірний жир; суха речовина; волога; клітинні оболонки; м’ясо-сальна продуктивність