ВІДТВОРЮВАЛЬНІ ЯКОСТІ МАТОК УЕЛЬСЬКОЇ ПОРОДИ СВИНЕЙ СЕЛЕКЦІЇ ІТ УААН - Церенюк, О.М.; Роздайбіда, Ю.О.; Запорожан, Л.Л. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті йдеться про стан роботи з породою уельс селекції ІТ УААН, наведено інформацію про відтворювальні якості маток основних родин.
Keywords: уельська порода; свині; відтворювальні якості; провідна група; чистопородне розведення