ДЕЯКІ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ВІДГОДІВЕЛЬНИХ, ЗАБІЙНИХ І М’ЯСНИХ ЯКОСТЕЙ СВИНЕЙ ВЕЛИКОЇ ЧОРНОЇ ПОРОДИ - Коваленко, Б.П. (Інститут тваринництва, 2001)
Викладено результати досліджень особливостей формування відгодівельних, забійних і м’ясних якостей свиней великої чорної породи, які належать до різних заводських ліній.
Keywords: свині; велика чорна порода; відгодівельні; м’ясні; забійні якості; кореляція; регресія