РОЗРОБКА І ОБҐРУНТУВАННЯ РІЧНИХ НОРМ ЗАГОТІВЛІ КОРМІВ І ЇХ СТРУКТУРИ ДЛЯ КРОЛІВНИЦТВА ПО ЗОНАХ УКРАЇНИ - Паладян, З.А. (Інститут тваринництва, 2003)
Викладено результати розробок нормативів заготівлі кормів і їх структури при виробництві 45, 75 і 100 кг м’яса кролів на 1 основну кролематку за рік по зонах Степу, Лісостепу і Полісся України.
Keywords: кролематки; витрати кормів; поживні речовини; енергоємність; вартість