ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ АСКАНІЙСЬКИХ КРОСБРЕДНИХ БАРАНІВ НА МАТКАХ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО ТИПУ - Шуваєв, В.Т.; Похил, В.І.; Микитюк, В.В.; Калініченко, О.О.; Зодорожня, О.М. (Інститут тваринництва, 2002)
Наводяться матеріали про формування та розвиток селекційних ознак у чистопородного та помісного молодняку овець. Встановлено, що в річному віці помісні ягнята переважають своїх чистопородних ровесників за показниками росту та розвитку, довжини, товщини, настригу вовни.
Keywords: помісні ягнята; вівці; ріст і розвиток; настриг вовни