ДОСЛІДЖЕННЯ КОЕФІЦІЄНТА КОРИСНОЇ ДІЇ ГЕНЕРАТОРА ВИСОКОВОЛЬТНИХ ІМПУЛЬСІВ ДЛЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ОГОРОЖІ - Рансевич, Є.О. (Інститут тваринництва, 2004)
Наведено результати аналізу та експериментальних досліджень коефіцієнта корисної дії генератора імпульсів. Визначено складові коефіцієнта та їх вплив, що дає змогу провести оптимізацію параметрів та схеми генератора.
Keywords: генератор; напруга; розряд; імпульс