ФОРМУВАННЯ УМОВНОГО СТАТЕВОГО РЕФЛЕКСУ У КНУРІВ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ВІКУ ТА ТИПУ НЕРВОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Лебедєв, П.В. (Інститут тваринництва, 2002)
У статті наведено результати досліджень формування умовного статевого рефлексу у кнурців з різним типом нервової діяльності та різного віку.
Keywords: кнурці; тип нервової діяльності; умовний статевий рефлекс; вік; сперма; еякулят