ВПЛИВ ВІКУ КАСТРАЦІЇ І КІНЦЕВОЇ ЖИВОЇ МАСИ ПРИ ВІДГОДІВЛІ КНУРЦІВ І СВИНОК НА ЇХ ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ - Герасімов, В.І.; Пронь, О.В. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті викладені експериментальні матеріали по вивченню ступеня впливу на забійні якості свиней їх статі, віку кастрації та кінцевої живої маси при завершенні відгодівлі.
Keywords: забійні якості; кастрація; товарна кондиція; кнурці; свинки; кабанчики; контрольний забій